Joomla Free Templates by Varsity Letterman Jacket

Records en lijsten

Op deze pagina worden alle persoonlijke records van VHL schaatsers gepubliceerd. Maar ook de Clubrecords vind je hier terug, net als de Adelaarskalenders.

Deze lijsten worden met veel zorg samengesteld. Mocht je echter toch een onvolkomenheid tegen komen, neem dan gerust contact met ons op.

Persoonlijke records

In het bestand hieronder staan alle actuele persoonlijke records van VHL-schaatsers die in het seizoen 2016-2017 een wedstrijdlicentie hebben. Per afstand is aangegeven de tijd, de datum en de baan waarop het PR is gereden.

Tijden gereden in het huidige seizoen zijn geel gekleurd.

Klik hier om het PDF-bestand te downloaden.

Overall Clubrecords

In het bestand hieronder staan de snelste tijden ooit door VHL-leden gereden. Een record verreden in het huidige seizoen is geel gekleurd. 

Klik hier om het PDF-bestand met de Alltime Clubrecords te downloaden.

Clubrecords per categorie

In de bestanden hieronder staan de snelste tijden per categorie, ooit door een VHL-lid gereden. De tijden die in dit seizoen zijn gereden zijn geel gekleurd.

Klik hier om het PDF-bestand met de meisjes/dames clubrecords te downloaden.

Klik hier om het PDF-bestand met de jongens/heren clubrecords te downloaden.

Adelaarskalender

De Adelaarskalender (Noors: Adelskalenderen, eigenlijk "het adelsboek") is de wereldranglijst aller tijden voor het allroundschaatsen. Deze ranglijst wordt samengesteld aan de hand van de persoonlijke records van de schaatsers op de afstanden van de grote vierkamp (mannen) of kleine vierkamp (vrouwen).

Onze Adelaarskalender is samengesteld uit de PR's op de 500m, 1000m, 1500m en 3km.

Klik hier voor het PDF-bestand van de VHL Adelaarskalender.

Klik hier voor het PDF-bestand van de heren.

Klik hier voor het PDF-bestand van de dames.

Toptijden gereden in het huidige seizoen zijn geel gekleurd. Aangegeven is of een schaatser dit seizoen lid is van de VHL. Tijden in het rood aangegeven zijn de snelste tijden voor zowel de dames als de heren.