Joomla Free Templates by Varsity Letterman Jacket

Uitslagen clubkampioenschappen

Geschreven: zaterdag 14 januari 2017 Gepubliceerd: zaterdag 14 januari 2017

Op 8 januari jongstleden hebben we onze jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden. Na dit jaren samen met schaatsvereniging SVO Oudewater te hebben moeten doen mochten we het dit keer met de VHL zelf organiseren. Het werd een leuke en gezeligge avond met elkaar. Er werden tijdens deze wedstrijd toch nog 18 nieuwe pr's gereden. Via deze weg wil ik de diverse winnaars feliciteren met hun behaalde clubkampioenschappen. Ook willen wij de diverse juryleden bedanken om deze wedstrijd mogelijk te maken want zonder jullie hulp zou er geen clubkampioenschap verreden worden.

Uitslagen clubkampioenschappen 2016-17.

Uitslagen op klassement 2016-17.

Brons voor Arno op Flevonice

Geschreven: woensdag 06 januari 2016 Gepubliceerd: woensdag 06 januari 2016

Dinsdagavond werd er bij Flevonice in Biddinghuizen de 2e wedstrijd voor de Flevobokaal verreden. In een wedstrijd over 54km lukte het Arno van der Veen nu wel om op het podium te komen. Nadat hij zondag als vierde met lege handen huiswaarts keerde ontving hij deze keer het brons. Arno van harte gefeliciteerd met je podium plaats.

Arno knap vierde op NK marathon

Geschreven: maandag 04 januari 2016 Gepubliceerd: maandag 04 januari 2016

Gisteren werd er op de Jaap Eden baan in Amsterdam het NK marathon verreden. Namens onze club stond Arno van der Veen bij de masters aan de start. Na een mooie en zware wedstrijd werd Arno uiteindelijk knap 4e tijdens dit kampioenschap. Arno probeerde diverse malen aan te vallen maar het lukte hem helaas niet om een 2e ronde voorsprong te nemen. De 1e 3 hadden deze 2 ronden wel. Arno wist wel van de 16 volgers met 1 ronde weg te rijden en alleen over de finish te komen. Arno ondanks net geen podium plaats toch gefeliciteerd met deze knappe prestatie.

Marc doet goede zaken in Inzell

Geschreven: maandag 04 januari 2016 Gepubliceerd: maandag 28 december 2015

Op dit moment zit baanselectie lid Marc Middelkoop in Inzell om de puntjes op de i te zetten voor de regio wedstrijden voor het NK allround. Met de vorm zit het wel goed bij Marc gezien zijn uitslagen. Marc komt met rasse schreden dicht bij de all time records van de VHL. En die staan best wel scherp voor ons kleine cluppie. Marc kwam tot een mooie serie van 38.89 op de 500m en een mooie 4.07.27 op de 3km. Op de 2e dag lukte het Marc om op de 500m net iets sneller te zijn met 38.86. De 1500m kwam Marc met een sterke tijd van 1.55.82 aan zetten. Van harte gefeliciteerd met je nieuwe clubrecords Marc.

Aart gaat hard op Duits ijs

Geschreven: maandag 04 januari 2016 Gepubliceerd: vrijdag 25 december 2015

Onze master Aart van Beuzekom uit Ameide snelt naar snelle tijden in het Zuid Duitse Inzell. Aart heeft met deze baan een beetje een haat liefde verhouding, er gaat namelijk tijdens wedstrijden nogal eens wat mis op deze baan. Deze keer had hij gelukkig het advies van zijn trainer goed in de oren geknoopt. En verpulverde Aart zijn eigen clubrecord op de 500m. Aart liet een mooie 42.20 op de klokken staan. Op de 1500m reed Aart een clubrecord van Kris Ton van Buuren uit de boeken en niet zo zuinig ook. Het nieuwe clubrecord bij de masters 45 klasse staat nu op 2.10.98. Aart van harte gefeliciteerd met deze mooie tijden!