Joomla Free Templates by Varsity Letterman Jacket

Laatste jeugdwedstrijd van het seizoen

Geschreven: zondag 15 maart 2015 Gepubliceerd: zondag 15 maart 2015

Zondagmorgen 15 maart werd er in Utrecht de laatste wedstrijd voor onze jeugdschaatsers verreden. Bij de meisje ging de VHL er met de hoofdprijs vandoor. Het jongere zusje van Mark Gerritsen, Ellemiek wist iedereen achter zich te houden na een sterke 2e afstand.

Lees meer: Laatste jeugdwedstrijd van het seizoen

Clubkampioenschappen

Geschreven: maandag 23 februari 2015 Gepubliceerd: maandag 23 februari 2015

Zondagavond stonden er 10 jongens en meisjes van het jeugdschaatsen aan de start voor 2 x een 100m wedstrijd tijdens onze jaarlijkse clubkampioenschap. Er werd door iedereen een pr gereden op deze afstand. De snelste tijd bij de meisjes kwam op naam van Nienke de Zeeuw met een tijd van 13.79 en 13.85. 2e werd Ellemiek Gerritsen met 14.56 en 14.47. 3e werd Anna v.d. Meiden met 15.47 en 15.63. Bij de jongens was Quinten Lockhorst die won met een tijd van 14.14 en 14.01. 2e werd Bongani de Jong met 15.71 en 14.65. En 3e werd Mark v.d. Gun met 15.26 en 15.55. Iedereen van harte gefeliciteerd met jullie behaalde podium plaatsen!

Jeugdelfstedentocht

Geschreven: dinsdag 03 februari 2015 Gepubliceerd: dinsdag 03 februari 2015

Afgelopen zaterdag was het dan weer zo ver de jaarlijkse Jeugdelfstedentocht stond op het programma. Begeleidster Annet Rijneveld heeft hier een verslag over geschreven.

Lees meer: Jeugdelfstedentocht

Jeugdwedstrijd zondagavond 11 januari

Geschreven: donderdag 15 januari 2015 Gepubliceerd: donderdag 15 januari 2015

Afgelopen zondagavond werd er op de Vechtsebanen een wedstrijd georganiseerd voor de jeugdschaatsers. De VHL stond met een grote groep jongens en meisjes aan de start tijdens deze wedstrijd. Onder begeleiding van Winanda, Michel, Femke en Lotte Stravers werden de jeugdschaatsers tijdens deze wedstrijd begeleid. De jeugd mocht 3x een 100m rijden. Het was een drukke boel want er stonden per 100m 3 rijders in de baan. Aan beide zijden van de baan werd er fel gestreden om de snelste te zijn. Uiteindelijk werd het een leuke, gezellige en drukke avond voor de kinderen en gingen ze met een grote glimlach weer terug richting huis.

Hoog bezoek tijdens het jeugdschaatsen

Geschreven: zondag 07 december 2014 Gepubliceerd: zondag 07 december 2014

Afgelopen weekend kwam sinterklaas samen met zijn pieten een bezoek brengen aan de ijsbaan tijdens het jeugd schaatsen. Alle begeleiders hadden hun best gedaan om voor de kinderen weer een leuk spelletje te verzinnen. Zo was er paard rijden bij Winanda, een VHL toren bouwen bij Michel. Bij Marijke konden de kinderen een heuse pieten pylonnen dans opvoeren en bij Femke konden de kinderen een pakjes tunnel race doen. Bij invalster Annet was er zelfs een pakjes slalom. Tijdens deze spelletjes kwam de Sint ook op bezoek en zongen alle kinderen uit volle borst het lied zwarte piet ging uit fietsen. Sommige pieten wilden zelfs een aantal van onze schaatsertjes mee nemen terug naar Spanje! Gelukkig voor de kinderen waren de pieten zo druk met het spelletje van Femke dat ze toen ze weer weg gingen de kinderen vergaten. Op de terugweg in de bus hebben de kinderen heel veel sinterklaas liedjes gezongen en daardoor kregen ze bij het uitstappen van de bus een tas vol met cadeautjes mee naar huis.